top of page
  • Port Montage Facebook page
  • Port Montage LinkedIn

        +31 (0)10 484 98 17              info@portmontage.nl

  • Port Montage Facebook page
  • Port Montage LinkedIn

        +31 (0)10 484 98 17              info@portmontage.nl

  • Port Montage Facebook page
  • Port Montage LinkedIn

        +31 (0)10 484 98 17              info@portmontage.nl

Onze Missie

We streven continu naar groei door waardevolle tijdelijke werkrelaties tot stand te brengen tussen uitzendkrachten en bedrijven en door langdurige projecten binnen te halen.

Een systeem dat is gebaseerd op vele jaren uitzendervaring en dat continue wordt getest en aangepast aan nieuwe ontwikkelingen.

Onze Ambitie

Het waarmaken van ambities. Zo luidt het thema van ons strategisch plan waar wij de komende jaren invulling aan willen geven.

Port Montage BV is nadrukkelijk de weg ingeslagen van een brede HR / Personele dienstverlener, die bijdraagt aan het succes van uw organisatie. Dat is ons doel, onze dienstverlening het middel, en onze mensen de sleutel tot uw succes.   Wij zijn een   arbeidsbemiddelaar in Nederland , maar hebben reeds succesvolle HR - Projecten in de Benelux afgerond. Wij voelen ons niet alleen betrokken bij onze klanten, flexwerkers en eigen mensen, maar ook bij de wereld waarin wij ons werk doen.   U kunt op ons rekenen als een partij en/of zakenpartner die haar verantwoordelijkheid neemt.  Wij zijn een organisatie met oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, daar liggen onze ambities.

Mocht u verdere informatie van Port Montage B.V. willen hebben , dan nodigen wij u graag uit om met ons contact op te nemen,  bij ons op bezoek te komen of op termijn een van onze presentaties te bezoeken.

Bij die gelegenheden kunnen wij u zoveel mogelijk niet alleen over ons bedrijf, maar ook over onze uitzendkrachten en onze manier van werken vertellen.

Als u verdere vragen heeft kunt u via de contactpagina contact met ons opnemen .

Wij zullen onze uiterste best doen een optimale samenwerking voor alle partijen te realiseren.

Organisatie

Vanuit de vestigingen wordt de uiteindelijke dienstverlening aangestuurd. 
Voor de duidelijkheid worden de functies binnen de onderneming kort omschreven.

DE INTERCEDENT   
De Intercedent is uw aanspreekpunt voor al uw wensen. Hij regisseert de bedrijfsvoering en aansturing van de uitzendkrachten. In de praktijk betekent dit dat hij een aantal taken delegeert betreffende het personeel zoals de logistiek, zodat hij zich kan richten op de kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening van de uitzendkrachten richting de opdrachtgevers.

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER
De administratieve medewerker is de rechterhand van de Intercedent en doet administratieve werkzaamheden, zoals loon- en personeelsadministratie maar ook de debiteuren- en crediteurenadministratie van het bedrijf op het hoofdkantoor.

AMBULANT OBJECTLEIDER
De ambulante objectleider organiseert voor de intercedent dat de uitvoering van de logistiek en huisvestiging van het personeel voor diverse objecten. Hij rapporteert werkzaamheden en heeft regelmatig contact met de intercedent.

FOREMAN
De Foreman is de verantwoordelijk voor de uitzendkrachten die uitgezonden zijn op het object waar hij werkzaam is. Hij heeft continu contact met de ambulante objectleider en de administratieve medewerkers op het hoofdkantoor. Zijn taken zijn: Urenbrieven, PBM’s en klachten over en van  uitzendkrachten bij te houden en vervolgend door te geven aan de intercedent.

Certificeringen

Contact

Hoofdweg 328

3067 GK Rotterdam
       +31 (0)10 484 98 17

        info@portmontage.nl

Volg ons

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2021  -  Port Montage B.V

bottom of page